om mig

Mitt namn är Catharina och jag är certifierad Esoterisk Rådgivare, medium och änglamedium sedan november 2018. Jag har under åren gått olika kurser och utbildningar för att få mer kunskaper, erfarenheter om universum och dess energier.

Att leva livets dagar är också en utveckling inom det mediala och andliga som jag har stor respekt för. Livet är snårigt och har sina utmaningar. Vi kan inte styra över saker som sker men vi kan göra det bästa över situationen som råder. 

Snåriga stigar som vi utvecklas av ger nya vägar, läxor, kraft, styrka, mod, energi och tillit. Vi kan falla tillbaka men det är okej. Låt stigen leda dig tillbaka.
Det viktiga är att vi någonstans långt framme ser ljuset i slutet av stigen, oavsett hur lång eller kort den är. Att vi innerst inne av oss själva ser det. 

Vi lever i en tid då människor behöver stöd, råd och coachning framåt. För att kunna möta detta behov hjälper jag människor i steget vidare i deras utveckling genom vägledning och budskap från andra dimensioner.
Jag är utbildad i att förstå de olika dimensionella planen, hur de känns och vilken information jag kan förvänta mig att få.

Att finna balans i sinnet gör mycket gott för själen, både fysiskt och psykiskt. Många gånger kan det vara själen, som fått sig en törn, och som gör att livet hamnar i obalans.

Välkommen till min sida!