om mig

Mitt namn är Catharina och jag är certifierad Esoterisk Rådgivare, medium och änglamedium sedan november 2018. Jag kan vägleda, råda och hjälpa dig i din utveckling och på din väg framåt. Min utbildning till Esoterisk Rådgivare gick jag för Sinnligkunskap som drivs av Solkarina. 

Under maj månad kommer jag utbilda mig till Tidigare Liv och Regressionsterapeut för Solkarina. Mer information kommer under maj månad.


Välkommen till min sida!
 

Hur jag arbetar

Att finna balans i sinnet gör mycket gott för själen, både fysiskt och psykiskt. Många gånger kan det vara själen, som fått sig en törn, och som gör att livet hamnar i obalans.
Jag kan genom medial och andlig vägledning ge dig svar på dina frågor om vägen framåt. Min kontakt med olika dimensioner ger mig bl a. svar från mitt högre jag, änglar, guider, ärkeänglar och från andra sidan.  

esoterik - det okända

Vi lever i en tid då människor behöver stöd, råd och coachning framåt. För att kunna möta detta behov hjälper jag människor i steget vidare i deras utveckling genom vägledning och budskap från andra dimensioner.
Jag, som esoterisk rådgivare och medium, vet i vilka dimensioner vilken information som kan hämtas och hur jag ska kommunicera där. Jag är utbildad i att förstå de olika dimensionella planen, hur de känns och vilken information jag kan förvänta mig.

erbjudande i januari-februari

Erbjudande - Under januari och februari månad kan jag erbjuda Dig -

Dimensionell vägledning med hjälp av orakelkort. Maila mig 3 frågor så vägleder jag dig framåt i dina frågor. Pris 400 kronor.
 Gäller till 2019-02-28.


Svar från Akasha Biblioteket
Maila mig 3 frågor så hämtar jag svaren från Biblioteket. Pris 200 kronor. 

I Akasha biblioteket finns det kollektiva vetande samlat. Det betyder att alla människors lärdomar, erfarenheter och svar finns samlat på ett och samma ställe.

Gäller till 2019-02-28.